Most wanted

O nama

Most Wanted Clothing je nastao u martu 2017 godine uz pomoc saradnika iz Grafix-a i Lobby-ja. Nastao kao brend koji je na pocetku imao samo majice, da bi kasnije uz pomoc mnogih saradnika uspio da prosiri svoj asortiman. Da sad u ponudi ima majice, trenerke, dukseve, kape, torbe, cekere itd. Od osnivanja, pa do danas Most Wanted svojih proizvoda ima sirom svijeta, od Europe, Azije, Sjeverne Amerike itd.

Najsavremeniji način printanja

Kvalitet na prvom mjestu

Biti kreativan danas je lakše nego ikada prije. Izrazite svoju kreativnost tako što ćete na majicu isprintati uzorak koji vama najviše odgovara bila to slika, grafika ili tekst. Iz naše ponude izaberite jednu od majica koje imamo dugih ili kratkih rukava, polo ili T-shirt, izaberite vama najdražu boju i otisnite personalizirani sadržaj koji će oduševiti osobu kojoj poklanjate ili jednostavno vaše društvo kada vide vašu novu majicu.

Most wanted

Most Wanted Office

MOST WANTED je zamišljen kao street urban brend, iako sad opstaje jer izrađuje odjevne predmete sa motivima po želji. To su uglavnom majice sa printovima, tekstom, motivima iz filmova, koje su unikatne. Kako kaže, narudžbe stižu iz svih dijelova svijeta, od Njemačke, Engleske pa sve do Rusije, Kanade, Amerike, a neke majice je čak slao u Južnu Koreju i Saudijsku Arabiju. Reklamu stvara uz trud i razna poznanstva širom svijeta. Majice koje je na početku dizajnirao poslao je na nekoliko svjetskih lokacija.

Prijatelji i saradnici

Naš tim

Model

Osnivač//Mihajlo Blagojević

Model

Model//Bojana Blagojević

Model

Model//Dolores Vuletić

Model

Model//Jelena Moconja

Logo

Creative Smart Solutions 2019. All rights reserved .